Over ons

Petra Van Den Bergh
Petra Van Den Bergh
Zaakvoerster
BIV 200557
+32(0)475/32.09.80

Immo Geysen steekt graag met u de handen in elkaar voor de toekomst van uw vastgoed. Samen weten we meer en kunnen we meer.

Immo Geysen is een vastgoedkantoor met een uniek karakter, dat meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van bouwgronden en dat zich rechtstreeks ten dienste stelt van iedereen die overweegt een bouwgrond te verkopen of aan te kopen. Dankzij deze duidelijke doelgroepbepaling bereikt Immo Geysen de juiste mensen met de juiste informatie, waarbij ook onze jarenlange ervaring geresulteerd heeft in een breed netwerk.

Bij Immo Geysen is het persoonlijk contact, een doorgedreven vakkennis en vakbekwaamheid de essentie. Immo Geysen opteert voor een duidelijke samenwerking met de klanten , resultaatgericht, in een aangename sfeer waar er volledig wordt afgestemd op ieders behoeften en wensen.

Zaken die vroeger tot het takenpakket van de notaris behoorden, worden in grote mate door Immo Geysen overgenomen. Zo wordt er vanaf het begin gewerkt met een inhoudelijk sterk verkoopdossier voorzien van alle nodige documenten die de koper nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen en welke ook juridisch verplicht zijn in een verkooptransactie. (vb. kadastraal uittreksel, bodemattest, stedenbouwkundigeinlichtingen, watertoets, recht van voorkoop enz .) Wij blijven dan ook de laatste nieuwe wetgeving op de voet volgen zodat u altijd correct en duidelijk geïnformeerd kan worden.

Immo Geysen informeert u graag over de actuele marktwaarde van uw perceel grond. Deze dienstverlening doen wij met de glimlach, de nodige vakkennis en is bovendien geheel gratis en zonder enige verplichting.

Immo Geysen doet haar uiterste best steeds beschikbaar te zijn voor haar klanten. Wij werken graag wanneer het u best past : overdag, ’s avonds of in het weekend. Wij beseffen maar al te goed dat de aan- en/of verkoop van een onroerend goed een belangrijke beslissing is, waarbij vragen of afspraken op gelijk welk moment van de dag aan de orde kunnen zijn. Bij ons bent u dus altijd welkom ! Dit is een grote troef en onderscheid ons ook van grotere kantoren, notarissen en particulieren.

Uw vertrouwen verdienen en een betrouwbare partner zijn, is voor ons een prettige uitdaging die we graag aangaan.

Wij kijken alvast uit naar een constructieve en enthousiaste samenwerking.